”Liikeideasta liiketoiminnaksi – suunnittelun kulmakivet”

”Liikeideasta liiketoiminnaksi – suunnittelun kulmakivet” valmennuksen tavoitteena on konkretisoida seuraavia askeleita kohti yritystoiminnan aloittamista.

Osallistujilla on olemassa itsellään jo liikeideat ja osittain jo toimintasuunnitelmaakin mietittynä.

 

Valmennuksen teemat ja aikataulut.

 

ma 9.2. klo 8.30 – 12.00 Oy Minä Ab. Oletko liikeideasi näköinen? Oletko tunnistanut kaikki vahvuutesi ja kehittämiskohteesi? Mitä ominaisuuksia, osaamista ja piirteitä hyvällä yrittäjällä ja hyvällä liiketoimintasuunnitelmalla on?

 

pe 13.2. klo 8.30 – 12.00 Ideasta toimintasuunnitelmaan. Mitä tarvitaan toimivaan liikeideaan ja hyvään liiketoimintasuunnitelmaan?

 

ma 16.2. klo 8.30 – 12.00 Miten pistät tuotteesi ja palvelusi pakettiin? Tuotteista ja myy osaamisesi, niin asiakas osaa ostaa. Kotitehtävänä asiakkaan haastattelu.

 

pe 20.2. klo 8.30 – 12.00 Puretaan kotitehtävät. Kirkastetaan vielä yritystoiminnan tärkeintä tehtävää: asiakastyötä oman liikeidean näkökulmasta.

 

Valmennusmenetelminä käytetään yrittäjyysmateriaaleja, keskustelua, yksilö- ja parityöskentelyä sekä kokeillaan pientä asiakashaastattelua. Tempon valmennukset tunnetaan:

 

  • Innostavasta ja energisestä otteesta. Ei pönötystä vaan positiivisen ja oppimista tukevan ilmapiirin luominen ryhmään.
  • Osallistujien vuorovaikutustaitoja ja moniammatillista verkostoitumista tukevat valmennusmenetelmät.
  • Käytännönläheisestä kehittämisotteesta ja lähtötilanteen aktiivisesta selvittämisestä.

 

Kouluttajana: Paula Kähkönen, Valmennustalo Tempo

 

Ilmoittautumiset jari.kunnari@rovaniemi.fi tai anne.liedes@lao.fi