Starttipajan valmennukset starttaavat

Rovaniemen Kehitys Oy ja Lapin ammattiopisto jatkavat käynnistämäänsä Starttipajaa, jossa nuoret saavat tukea ja ohjausta yritystoimintansa kehittelyyn. Maksuttomaan Starttipajaan ehtii vielä mukaan, sillä valmennukset käynnistyvät 16. syyskuuta.

 

Starttipajan kohderyhmänä ovat kaikki nuoret eikä osallistujien välttämättä tarvitse olla ammatillisen koulutuksen käyneitä tai ammattiin valmistumassa olevia.

 

”Starttipajan valmennuksista hyötyy eniten, jos nuorella on jo orastava liikeidea. Yhteisten valmennusten ja henkilökohtaisten ohjausten aikana liikeideaa kehitetään eteenpäin”, kertoo yrityskehittäjä Matti Impiö Rovaniemen Kehitys Oy:stä.

Maksuttomia valmennuspäiviä on yhteensä 18 kertaa. Ne etenevät loogisesti alkaen yrittäjyyden perustietoudesta aina liiketoimintasuunnitelmiin, laskelmiin ja rahoitussuunnitelmiin. Lopussa on jo mahdollista perustaa oma yritys.

Starttipaja jatkaa Rovaniemen Kehitys Oy:n ja Lapin ammattiopiston Yrittäjyyskoulun vetämää Start me up -projektia, jonka tuloksena on syntynyt Rovaniemelle yhteensä 8 uutta yritystä sekä välillisesti 6 uutta yritystä.

 

Kevääseen 2016 jatkuvaa Starttipajaa rahoittavat Rovaniemen koulutuskuntayhtymä ja Rovaniemen kaupunki.

 

HALUATKO MUKAAN STARTTIPAJAAN?
Ilmoittaudu ja kysy lisää:

Rovaniemen Kehitys Oy

Matti Impiö, yrityskehittäjä

Puh. 0400 789 551

matti.impio@rovaniemi.fi

www.rovaniemenkehitys.fi

 

Lapin ammattiopisto

Anne Liedes, lehtori, yrittäjyyskoulu
Puh. 020 798 4717

anne.liedes@lao.fi

www.lao.fi